Isnin, 13 Disember 2010

Langkah-Langkah Kerja Microsoft Office 2007 Installation

Install Microsoft Office 2007

1. Masukkan Kunci Produk. Masukkan 25 digit Produk-Key tersebut. Jika anda telah memasukkannya dengan betul anda akan melihat tanda hijau muncul.


2. Bagi anda untuk dapat memasang Microsoft Office 2007 anda mesti membaca dan menerima syarat-syarat perjanjian. Jika anda bersetuju dengan syarat-syarat, kemudian klik kotak di sebelah ‘saya menerima keperluan perjanjian ini’  dan kemudian klik untuk  teruskan. Jika anda tidak bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian ini maka anda tidak dapat menginstall  Microsoft Office 2007.
3.Klik Install Sekarang untuk cara pantas dan mudah untuk menginstall  Microsoft Office 2007.4.        Microsoft Office 2007 sekarang akan mula diinstallasi dan ini tidak memakan masa terlalu lama.


 
5.    Microsoft Office 2007 seharusnya sudah berjaya diinstall. 


6 .   Jika anda mahu mengakses, kemas kini produk percuma, bantuan dan perkhidmatan dalam talian, klik ‘Buka Office Online’. Atau klik Close dan anda kemudian boleh mula menggunakan Microsoft Office 2007. Bagi anda untuk boleh menggunakan Microsoft Office 2007, anda akan diminta untuk mengaktifkan produk anda, lihat ‘Pengaktifan Produk’ di bawah tentang cara untuk proses tersebut.  
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan